2010 m. gegužės 12 d., trečiadienis

Sveikinimas su Tarptautine slaugytojų diena ir gimtadieniu












Šiandien, gegužės 12 dieną, mes galime pasidžiaugti dvejomis šventėmis: Tarptautinė slaugytojų diena ir LRKD vyriausiosios valdybos, Kauno komiteto Pirmininkės, globėjos, LR Seimo narės Vincės Vaidevutės MARGEVIČIENĖS gimtadienis.


Tarptautinė slaugytojų diena švenčiama Tarptautinės Raudonojo Kryžiaus organizacijos sprendimu, anglų medicinos sesers Florens Naitingeil (1820 05 12 - 1910 08 13) garbei, taigi per jos gimimo dieną. Gailestingumo ir pasiaukojimo kenčiančiam žmogui simboliu tapusi moteris Krymo karo metu Turkijoje organizavo sužeistųjų gydymą ir priežiūrą, o vėliau tapo pirmoji slaugių kursų rengėja Anglijoje.


Mielosios slaugytojos, kreipiames į Jus, kurios kažkada dirbote RK ir kurios dirbate, suprasdami realią nepavydėtiną situaciją LRKD, kurią, mūsų nuomone, yra dar galimybė sutvarkyti, linkime tvirtybės, tikėjimo savimi ir žmonėmis teikiant pagalbą pagalbos prašančiam žmogui. Linkiu, kad Jūs visada gautumėte tinkamą, gerbtiną, nuoširdų dėmesį iš LRKD generalinės sekretorės ir kitų darbuotojų, kolegių bei visuomenės.


Ačiū, kad esate kartu su mumis.


Na, o tuo pačiu norėtume pasveikinti ištikimą, nuoširdžią savo veikla ir tikėjimu, ilgametę Kauno komiteto Pirmininkę, globėją, LRKD vyriausiosios valdybos narę, LR Seimo narę Vincę Vaidevutę MARGEVIČIENĘ.


Linkime sveikatos, nes tikrai jums jos reikia matant kiek Jūs dirbate nepagalvodama apie save. Linkime tvirtybės siekiant ir kovojant už idėjų įgyvendinimą, kurios reikalingos socialinę atskirtį reikalingiems žmonėms.


Ačiū, kad esate, ačiū, kad galime bet kada pasikalbėti, ačiū, kad galite bet kada patarti visais gyvenimo klausimais. Ačiū.


Nuoširdžiai,


RK Kauno komitetas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą