2010 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Galimybių mugė Tavo mieste!

„53 % Lietuvos gyventojų nežino, kas yra nevyriausybinė organizacija“ – tai duomenys, verčiantys suklusti kiekvieną Lietuvos pilietį. Reaguodamas į menką nevyriausybinių organizacijų žinomumą, pilietinio aktyvumo trūkumą, siekdamas skatinti nevyriausybinių organizacijų plėtrą Lietuvoje, supažindinti visuomenę su trečiojo sektoriaus veikla, savirealizacijos galimybėmis, Lietuvos teisininkų draugijos Jaunųjų teisininkų skyrius kovo 6 dieną organizuoja Kauno miesto nevyriausybinių organizacijų mugę.

Mugės dieną Vytauto Didžiojo universiteto didžiosios salės foje (S. Daukanto g. 28) susirinks Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Kauno komitetas ir kitos 22 nevyriausybinės organizacijos.

Mugės metu miesto gyventojai galės susipažinti su nevyriausybinių organizacijų veikla, pabendrauti su kiekvienos organizacijos atstovais, užduoti jiems rūpimus klausimus, išvysti kiekvienos organizacijos prisistatymą, o susidomėjusieji galės iš karto pareikšti norą įsitraukti į sudominusios organizacijos veiklą. Abejones dėl dalyvavimo NVO veikloje padės išsklaidyti mugės metu vyksianti nuomonių dvikova „Dalyvauti (ne)verta“, kurioje savo nuomone pasidalins Kauno miesto savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė ir šių debatų moderatorė Laura Ramanauskaitė – Stašiauskienė, Lietuvos teisininkų draugijos Kauno skyriaus pirmininkas Romas Aikevičius, Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybės prezidentas Donatas Juodpušis ir kiti.

www.jauniejiteisininkai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą